- en del af Odsherred Kommune
Flere og flere vælger at flytte til Odsherred
Velkomstmøde for tilflyttere

Født og opvokset i Odsherred. Kommet til på grund af arbejde. Flyttet til fordi verdens skønneste pige boede i Odsherred ...

Inspirerende tilflytterhistorier

Der kan være mange årsager til, at man bor i Odsherred, og det kan mærkes på området og dets borgere, der rummer åbenhed og plads til forskellighed. Nogen er født og opvokset her og andre er kommet til på et senere tidspunkt. Hvad enten det er fødsel, kærlighed, arbejde, naturen eller tilfældighed, der har ført dig til området, så er det muligt at føle sig hjemme her. 

Går du med tanker om at flytte til Odsherred, men er lidt usikker på, hvor og hvordan du skal bo, og hvem der ellers bor i Odsherred, så har vi samlet en række tilflytterhistorier fra borgere der er flyttet til Odsherred af mange forskellige grunde. Desuden kan du læse mere om Odsherreds forskellige lokalområder.

Vi byder nye borgere velkommen

For at byde nye borgere velkommen til Odsherred, inviterer vi hvert halve år tilflyttere til velkomstmøde. På velkomstmøderne er borgmester Thomas Adelskov og kommunaldirektør Rie Perry til stede, og der er mulighed for at høre mere om kommunens forenings - og kulturtilbud samt mulighed for at netværke og snakke med andre tilflyttere og repræsentanter for Odsherreds lokalområder.

Du kan se billeder og læse mere om velkomstmødet i januar 2016 og velkomstmødet i august 2015.

Vejen til Odsherred

Odsherred Kommune vil gerne tiltrække nye generationer af driftige borgere, understøtte en god udvikling af erhvervslivet og byde velkommen til endnu flere besøgende og tilflyttere. Derfor har vi lavet en kampagne, der hedder Vejen til Odsherred, der sætter spot på det særlige ved området. Læs mere på Vejen til Odsherred-hjemmesiden eller facebook.